петък, 10 май 2013 г.

Да избираме мъдро!


На 12 май  България отново е изправена пред важен  избор - кого да поставим зад кормилото на страната. Можем да затворим очи и да гласуваме за познатото зло или да дадем на шанс на онези, които не са допускали грешките на прехода, които идват с чисто съзнание и желание за промяна. 
 
Това сме ние от Коалиция СДС. Когато всички се разделят и предават с единствената цел да запазят ограбеното чрез протекцията на властта, ние, демократи и земеделци се обединяваме, изоставяйки личните си амбиции в името на общото ни бъдеще тук, в България. Защото България е нашата прекрасна родина, която ние можем да  превърнем и в прекрасна държава.

Вярвам, че новите лица, които Коалицията издигна за свои представители на предстоящите парламентарни избори могат да помогнат на България. Убедена съм, че трябва да сложим край на безконечния преход, да изплуваме от кризата. Страната ни има нужда от нови работни места, от благоприятна  среда за развитие на малкия и среден бизнес. Нашите пари и парите от еврофондове трябва да отиват по предназначение, а не в офшорните сметки на олигарсите. Имаме  нужда от независима съдебна система, каквато у нас отдавна не функционира. От полиция, която да ни пази, вместо да подслушва всяко наше действие. Българинът има нужда от работеща демокрация, вместо от диктатура през XXI век.

Абсурдите в нашето управление се множаха през последните две десетилетия. Върху нас експерименти си правиха Виденов, Костов, Царя, Станишев, Доган, Борисов и кой ли още не. Опитваха нашето търпение, играеха си с нас и нашите съдби. Ние работихме, за да могат те да крадат. А те крадоха, приватизираха и днес ние „берем“ плодовете на техните последователни и дългогодишни усилия да разграбят страната; да поставят икономиката и бизнеса на колене.
Сега е наш ред да ги съдим. На 12 май ние ще определяме съдбата си. Всички ние ще направим избора дали да останат  старите муцуни, които от толкова време ни лъжат и ограбват, или ще дадем шанс на нови лица, които не носят негативите на изминалите управления. Защото ние сами ковем съдбата си.

Когато се преборим с поне с част от хилядите проблеми, които чакат решение в България, децата ни ще останат в България или поне ще им дадем причина да се върнат. 
Защото нашите деца са нашето утре!
А утре започва от днес!

Няма коментари:

Публикуване на коментар